Over Business Post Zuid-Limburg

Wij bezorgen meer dan post. Wij bezorgen mensen een betere toekomst!

Business Post Zuid-Limburg heeft in 2019 de postactiviteiten in Midden- en Noord-Limburg overgenomen. Hieruit is Business Post Limburg ontstaan, het grootste sociaal maatschappelijk postbedrijf van Nederland. In lijn met onze voortdurende inspanningen om onze positie te versterken en onze dienstverlening te optimaliseren, hebben wij de postactiviteiten in Noord- en Midden-Limburg per 1 oktober 2023 overgedragen aan een gespecialiseerde derde partij, om ons weer volledig te kunnen concentreren op het Zuid-Limburgse werkgebied. Wij hebben in MSG een betrouwbare partner gevonden die de postactiviteiten van Business Post Limburg BV per 1 oktober 2023 heeft overgenomen in Midden- en Noord-Limburg. Vanaf die datum luidt onze bedrijfsnaam wederom Business Post Zuid-Limburg.

De start van Business Post Zuid-Limburg ligt in de jaren tachtig van de vorige eeuw.
Gemeenten, semi overheidsinstellingen, zorgverleners en Mkb’ers lieten hun post door MTB verzorgen. Mensen konden op die manier werkervaring opdoen.

In 2014 werd de postafdeling van WSP Parkstad in Parkstad Limburg overgenomen. Later volgde Sittard-Geleen (Vixia) en van 2019 tot 1 oktober 2023 Midden-Limburg (Westrom en De Risse) en het noorden van de provincie (WAA en NLW).

Bij Business Post Zuid-Limburg zorgen wij voor:

Met betrokken medewerkers zetten wij ons iedere dag (maandag t/m vrijdag) in om zakelijke post op een betrouwbare en professionele wijze
op te halen en te bezorgen tegen scherpe tarieven. Maar wij hebben ook een maatschappelijk doel: Bijdragen aan een duurzame en gezonde maatschappij.

Om dit te bereiken investeren wij in onze medewerkers. Wij hebben mensen in dienst met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. We geloven dat
we via werk mensen kunnen ontwikkelen en dat dit een positieve bijdrage levert aan mens én maatschappij. Veel van onze medewerkers volgen een
opleiding en krijgen begeleiding zodat zij sterker in de samenleving staan. Zij zijn gemotiveerd, behulpzaam en trots op onze organisatie.

Sociaal ondernemen

Business Post Zuid-Limburg voldoet bovengemiddeld aan de landelijke norm op het gebied van sociaal ondernemen. Hiervoor ontvingen wij onlangs het PSO-certificaat 30+ certificaat, PSO-trede 3.

Locaties

Bekijk hier alle locaties:

Klik op een van de locaties voor meer informatie.

Onze Partners

thumb-icon_grey

Als klant van Business Post Zuid-Limburg profiteert u niet alleen van financiële voordelen, maar doet u ook aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Contact

Business Post Zuid-Limburg

Ons hoofdkantoor
Doctor Nolenslaan 122,
6136 GV Sittard

Telefoonnummer
043 382 0782

E-mailadres
info@businesspostlimburg.nl

Contactformulier

Wilt u een offerte aanvragen of heeft u een vraag of klacht? Gebruik het onderstaande formulier om contact op te nemen met Business Post

Contact bpl
Privacy *