koeriersdiensten icon

Koeriersdiensten

Wilt u een brief en/of pakket snel bij een klant afgeleverd hebben? Business Post Zuid-Limburg rijdt koeriersdiensten door heel Nederland. Wij koppelen een sterke klantgerichtheid aan scherpe tarieven en maken werk van uw poststukken!

Garantie aflevering

Het grootste voordeel van onze koeriersdiensten is de garantie van aflevering. En door onze speciale aandacht komt dit helemaal goed. Onze koeriers komen de post bij u ophalen en bezorgen met de grootste aandacht. U krijgt een ontvangstbevestiging nadat het pakketje is afgeleverd. Zo weet u zeker dat het poststuk ook echt is overhandigd. Wel zo makkelijk.

Voordelen van onze koeriersdiensten

  • Snelle en adequate bezorging
  • In heel Nederland en op verzoek in het buitenland
  • Garantie van aflevering
  • Maatwerk mogelijk

Hoe werkt het?

Business Post Zuid-Limburg is van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.30 uur bereikbaar via telefoonnummer 043-3820782

Uw zending wordt in overleg bij u opgehaald en bezorgd. De ontvanger tekent altijd voor ontvangst. U ontvangt een bewijs van aflevering.

Bekijk onze tarieven of neem direct contact met ons op.

Bekijk ook:

thumb-icon_grey

Als klant van Business Post Zuid-Limburg profiteert u niet alleen van financiële voordelen, maar doet u ook aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.