Dienstverlening klantcontactcentrum

Nieuws

Wij stellen hoge eisen aan onze dienstverlening. Voor onze klanten én voor onze medewerkers staan we altijd klaar. Aan het woord: Guy Beaumont, onze nieuwe Manager Klantcontactcentrum.

Bij ons klantcontactcentrum staan zowel de interne als de externe klant centraal. Opdrachten, vragen en opmerkingen van klanten worden besproken met de bedrijfsvoering en de salesafdeling, waarna de bedrijfsprocessen worden gestart. We voeren ondersteunende werkzaamheden uit ten behoeve van activiteiten op het gebied van marketing en pr, acquisitie, contracten, klachtenafhandeling, planning en facturering.

Investeren in medewerkers

Behalve oog voor de klant is er uiteraard ook ruime aandacht voor de collega op de werkvloer. Bij ons kunnen mensen zich ontwikkelen en voorbereiden op een doorstroom naar het reguliere bedrijfsleven. Dit doen we met veel zorg en begeleiding.

Betrokkenheid

“Binnen het klantcontactcentrum is er sprake van een grote betrokkenheid”, legt Guy Beaumont uit. “Het gemotiveerde team, met vele jaren aan ervaring, staat open voor verbeteringen en denkt mee om samen een nog beter resultaat te bereiken. Alles is bespreekbaar en ideeën worden in de praktijk getest. Behalve leidinggeven is het coachen van de medewerkers een belangrijk onderdeel van mijn functie.”

Naast reguliere opdrachten leveren wij tevens maatwerk.”

Maximale aandacht voor elke opdracht

Een gemotiveerd team van betrokken medewerkers helpt onze klanten zo snel en efficiënt mogelijk. Elke opdracht krijgt onze maximale aandacht. Hierbij staat een persoonlijke benadering voorop. Korte lijnen met onze klanten vinden wij belangrijk.

Maatwerk

Naast reguliere opdrachten leveren wij tevens maatwerk. Ook tijdens de coronapandemie blijft onze organisatie wendbaar. Denk hierbij aan het bezorgen van post met betrekking tot informatie over vaccineren tegen COVID-19. Dit moet uiteraard zeer zorgvuldig gebeuren. Ook de postverwerking en bezorging die hoort bij de Tweede Kamerverkiezingen is een opdracht waar we trots op zijn. Hierbij ging het niet om slechts de bezorging van een oproepkaart, dit jaar was bijzonder doordat briefstemmen voor 70-plussers voor het eerst werd ingevoerd. Deze mensen ontvingen op tijd de twee aparte enveloppen met de benodigde informatie voor het stemmen.

Automatisering postverwerkingsproces

Medio mei maken we een grote stap in het verder automatiseren van ons postverwerkingsproces. Onze nieuwe frankeermachines zullen dan worden ingezet voor het wegen en registeren van alle poststukken. Dit draagt bij aan een snellere dienstverlening.

Bij Business Post Limburg staan we voor u klaar. Onder onze dienstverlening valt niet alleen het bezorgen van post, maar ook koeriersdiensten, haal- en brengservice, inpakwerkzaamheden en reprodiensten. Ons enthousiaste team heeft een groot hart voor de zaak.

 

Wilt u weten wat Business Post Limburg voor uw bedrijf kan betekenen?