Hoogste trede op PSO-Prestatieladder

Nieuws

Business Post Limburg voldoet bovengemiddeld aan de landelijke norm (PSO) op het gebied van sociaal ondernemen

Business Post Limburg heeft het PSO-Trede 3 en het PSO 30+ certificaat behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Dat betekent dat wij voldoen aan de eisen van PSO-Trede 3 én dat het grootste gedeelte van ons personeelsbestand bestaat uit mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling wijst uit dat wij op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur ook samenwerken met organisaties die dit ook nastreven. Daarmee is Business Post Limburg koploper op het gebied van inclusief werkgeverschap.

Bij Business Post Limburg werken we niet alleen met de blik op vandaag of morgen, maar met het oog op een duurzame toekomst”

– Roland Dear, Directeur Business Post Limburg

Vergroten van toekomstperspectief op werkgelegenheid en baankansen

Bij Business Post Limburg werken we niet alleen met de blik op vandaag of morgen, maar met het oog op een duurzame toekomst. Een toekomst waarin iedereen mee kan doen en zijn steentje kan bijdragen. Werk speelt daarbij een grote rol, want werk geeft voldoening en zin, en zorgt ervoor dat mensen onderdeel uitmaken van de maatschappij. Vanuit mogelijkheden creëren wij de ruimte om te leren werken. We stimuleren persoonlijke ontwikkeling en vergroten het toekomstperspectief op werkgelegenheid en baankansen voor mensen met een kwetsbare arbeidspositie.

Sociale ambities waarmaken als opdrachtgever

Samenwerken met Business Post Limburg betekent dat u een bijdrage levert door mensen een kans te geven. Als opdrachtgever helpen wij u om uw maatschappelijke ambities waar te maken. Want door uw post-, koeriers- en reprowerkzaamheden uit te besteden geeft u op uitstekende wijze invulling aan uw MVO-doelstellingen. U versterkt de beweging naar een inclusieve arbeidsmarkt waarin iedereen meedoet.

Over de Prestatieladder Socialer Ondernemen

De Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) is het meetinstrument én keurmerk van TNO dat de mate van sociaal ondernemen objectief meet- en zichtbaar maakt. Het PSO 30+ Certificaat maakt gebruik van de huidige methodiek van de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) van TNO. Dat is belangrijk voor opdrachtgevers die duidelijke richtlijnen hanteren voor sociaal ondernemerschap. Het PSO 30+ Certificaat maakt voor opdrachtgevers zichtbaar welke organisaties aantoonbaar aan de 30% criteria voldoen.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.