Goed dat je meewerkt!

Nieuws

Koploper in sociaal inclusief ondernemen

Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG’s) klinken misschien groot en ver weg, maar veranderingen beginnen vaak heel dichtbij… Bij MTB Maastricht, waar Business Post Zuid-Limburg een 100% dochteronderneming van is, zetten we ons samen met onze relaties dag in dag uit in voor een mooiere wereld waarin iedereen meedoet. Hoe we dat doen? Dat lees en ervaar je op ons gloednieuwe platform goeddatjemeewerkt.nl! Samen met Olivers Specialiteiten BV, Blanche Dael, Local7 en HANOS Internationale Horeca Groothandel trappen we af en vertellen we ons verhaal. Kijk voor meer informatie op Goeddatjemeewerkt.nl

De SDG-doelen waar MTB Maastricht en daarmee ook Business Post Zuid-Limburg zich in het bijzonder voor inzet, zijn:

Sociaal ondernemen

Met focus op de ontwikkeling van talent en van mogelijkheden voor mensen, levert MTB een groot scala aan producten en diensten aan de markt. We zijn actief en bekend in uiteenlopende bedrijfstakken en sectoren. Een marktconforme prijs, kwaliteit en continuïteit van levering bepalen in belangrijke mate onze reputatie. Ook de maatschappelijke meerwaarde vormt een essentieel en integraal onderdeel van onze propositie.

Zaken doen met MTB en Business Post Zuid-Limburg is een uitstekende manier om invulling te geven aan uw MVO-doelstellingen en om uw maatschappelijke ambities te realiseren. Het sociale aspect krijgt daarin immers een belangrijke plek en u versterkt de beweging naar een meer duurzame en inclusieve economie. Dit kan door een medewerker rechtstreeks te detacheren of door werk aan MTB uit te besteden. Overigens is MTB ook PSO trede 3 | 30+ gecertificeerd, waarmee u uw Social Return opdracht makkelijker kunt invullen. Hierin ondersteunen we actief.